Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:15 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 12:08

Αγρίνιο: Αναβάθμιση δικτύων ηλεκτροφωτισμού σε διάφορα σημεία του Δήμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον  εκσυγχρονισμό  και την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε τοπικές κοινότητες  προχωρά ο Δήμος Αγρινίου. Πρόκειται για την υλοποίηση του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΠΑΛΑΙΩΝ & ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ & ΙΣΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ» προϋπολογισμού  300.000 €.

Η παρέμβαση αφορά την ολοκλήρωση-συμπλήρωση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού στις οδούς: Δυρού, Αεροδρομίου στην Τ.Κ. Δοκιμίου,  φωτισμού του Γηπέδου στην Τ.Κ. Δοκιμίου, στην Τ.Κ. Παντάνασσας και του Γηπέδου Μπάσκετ & Βόλεϊ στον εξωτερικό χώρο του Παπαστρατείου Εκπαιδευτηρίου.

Το έργο αναμένεται να αναβαθμίσει τις υποδομές και να βελτιώσει τις συνθήκες ηλεκτροφωτισμού σε σημαντικό τμήμα του Δήμου όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Το έργο προδιαγράφει τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού, όπως τον υπαγορεύουν οι σύγχρονες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας με χρήση της νέας τεχνολογίας και ταυτόχρονη εξοικονόμηση πόρων. Καταφέραμε και σταδιακά  υλοποιούμε την μεγαλύτερη παρέμβαση που έχει γίνει στην πόλη για το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού. Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια εξασφαλίζουμε πόρους για να υλοποιήσουμε έργα ουσίας. Βελτιώνουμε την εικόνα της περιοχής και ενδυναμώνουμε  το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, πεζών και οδηγών. Συνεχίζουμε ακούραστα την προσπάθειά μας για να αποδίδουμε στους πολίτες σημαντικά έργα».

Διαβάστηκε 351 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.