Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 21:05

Ο κατά φαντασίαν ασθενής του Μολιέρου στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών (Τετ 7/8/2019 21:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το έργο του Μολιέρου Ο κατά φαντασίαν ασθενής συνεχίζεται την Τετάρτη 7 Αυγούστου το Φεστιβάλ αρχαίου θεάτρου Οινιαδών.

Πρόκειται για το τελευταίο έργο του κορυφαίου Γάλλου δραματουργού, που σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος υπογράφει τη μετάφραση μαζί με τον Δημήτρη Φιλιππίδη, κρατώντας παράλληλα τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναλυτικά, την παράσταση πλαισιώνουν οι ηθοποιοί:  Πέτρος Φιλιππίδης (Αργκάν), Μυρτώ Αλικάκη (Μπελίν), Τάκης Παπαματθαίου (Μπεράλντ), Τάσος Γιαννόπουλος (κος Ντιαφουαρύς), Αντίνοος Αλμπάνης (Τομά Ντιαφουαρύς), Λαέρτης Μαλκότσης (Μπονφουά), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Τουανέτ),  Νεφέλη Κουρή  (Ανζελίκ), Ρένος Ρώτας (Κλεάντ), Θάλεια Σταματέλου (Λουιζόν),  Χάρης Χιώτης (κος Πυργκόν), Βαγγέλης Κυπαρίσσης (κος Φλεράν).

Προπώληση εισιτηρίων:

Δημοτική Πινακοθήκη (κεντρική πλατεία Μπότσαρη-τηλ: 26310-22134
Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου: 26310-27268

Διαβάστηκε 1370 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 13:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.