Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:03 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 14:55

Συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή στην Ναύπακτο (Κυρ 11/8/2019 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ

"Ένα Φιλί"

Η Πέννυ Μπαλτατζή, η τραγουδοποιός με τη «βελούδινη» φωνή και το ρετρό στυλ, καλωσορίζει το φετινό καλοκαίρι με μια περιοδεία, με σταθμό και τη Ναύπακτο, την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ. στην Πλαζ Ναυπάκτου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό!

Μετά από έναν δραστήριο και δημιουργικό χειμώνα η Πέννυ ανυπομονεί να μοιραστεί μαζί μας ωραία τραγούδια, μεγάλα χαμόγελα και πολλά φιλιά! Η Πέννυ Μπαλτατζή επιλέγει και αυτό το καλοκαίρι να μας ταξιδέψει στο προσωπικό της σύμπαν, με μια συλλογή τραγουδιών που ξεκινά με τα νέα της τραγούδια τα οποία ​έχουν​ ήδη αγαπηθεί, παλαιότερα δικά της και πολύ αγαπημένα (Το Κορίτσι, ‘Ένα Φιλί, Εξωτικό Χαρμάνι, Καλάθι, Δεκάρα, Γυφτάκι) και συμπληρώνεται με πρωτότυπες διασκευές από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία– όλα τα παραπάνω με τη συνοδεία επί σκηνής, της εξαιρετικής της μπάντας και σε ενορχηστρώσεις upbeat και ευφάνταστες.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (Κιθάρες, Φωνητικά, Διασκευές, Ενορχηστρώσεις,
Live Music Production)
Στέλιος Φραγκούς (Πλήκτρα, Φωνητικά)
Κωνσταντίνος Ζέρβας (Τύμπανα, Κρουστά, Φωνητικά )
Ηλίας Καρκαβέλιας (Ηλ. Μπάσο, Φωνητικά)
Τζώρτζης Μαυροειδής (Τρομπέτα, Κρουστά, Φωνητικά)

Διαβάστηκε 815 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.