Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 14:34

Επανέρχεται η βάση του 10 στις πανελλαδικές εξετάσεις -Τι προανήγγειλε η Νίκη Κεραμέως

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την επαναφορά της βάσης του 10, στις πανελλαδικές εξετάσεις, για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε για τις πανελλαδικές εξετάσεις ότι «είναι παράλογο να εισάγονται φοιτητές με 3 και 4 στα ΑΕΙ. Θα δούμε πότε θα επαναφέρουμε τη βάση του 10, ως προαπαιτούμενο για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια».

Σε ό,τι αφορά την επαναφορά της βάσης του 10, η Νίκη Κεραμέως υποστήριξε ότι είναι ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του υπουργείου Παιδείας. Αυτό που μένει να φανεί είναι ο ακριβής χρόνος εφαρμογής της ελάχιστης βάσης στο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι στο νέο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων οι διοικήσεις των πανεπιστημίων θα έχουν ενεργό ρόλο στη ρύθμιση των βάσεων εισαγωγής.

iefimerida.gr

Διαβάστηκε 485 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.