Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:39 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 21:15

Αξία στην Αμπροουθ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει στο Foxbet.gr ο Πάνος Κοτσιμπός

Για δεύτερη διαδοχική μέρα «σπάει» ισοπαλία στο ημίχρονο και πάλι με τον ίδιο τρόπο, με γκολ στο 14ο λεπτό. Πάμε πλέον στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου έχουμε το κυρίως πιάτο της πρεμιέρας των Πρωταθλημάτων της Σκωτίας.

Στην Τσάμπιονσιπ θα γυρίσουμε το βλέμμα για σήμερα, εκεί όπου η Αρμπρόουθ υποδέχεται την Κουίν Οφ Σάουθ. Η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων είναι απειροελάχιστη στην ουσία, με τη γηπεδούχο να έρχεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φόρα και τον αέρα της πρωταθλήτριας της Λιγκ 1 Σκωτίας. Πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν, έχει κρατήσει φέτος τον κορμό της και παρά τα κενά στην άμυνά της, τα οποία έχει τη δυνατότητα να τα συμμαζέψει, χαρακτηρίζεται από ποδοσφαιρικό θράσος και άκρατη επιθετικότητα. Κάτι το οποίο είναι αναμφίβολα δημιούργημα του κόουτς Κάμπελ.

Από την άλλη μεριά, η Κουίν Οφ Σάου επιδιώκει να ξεχάσει την περσινή κακή χρονιά, στην οποία σώθηκε μέσα από τα μπαράζ παραμονής. Όμως τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της Κουίν Οφ Σάουθ έχουν φανεί από πολύ νωρίς και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα έχει σοβαρά θέματα, ακόμα και κόντρα σε ομάδες ίδιων στόχων. Σκοράρει βέβαια με καλύτερο ρυθμό από πέρσι, τουλάχιστον στα πρώτα ματς της σεζόν, αλλά η έδρα και το πάθος της Αρμπρόουθ είναι εκείνα τα οποία πληρώνουν καλά, με τον άσο να βρίσκεται στο 2.30.

Διαβάστηκε 580 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.