Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:24 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 21:18

Αγρίνιο: Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής στην οδό Μπαϊμπά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εργασίες ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα – Ο δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος αναπτύσσει το πλάνο των εργασιών στη «Σ»

Από χθες διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Μπαϊμπά, η οποία θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 5 Αυγούστου, προκειμένου να ολοκληρωθούν σημαντικές εργασίες που προβλέπουν την τοποθέτηση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, την κατασκευή φρεατίου, την διέλευση καλωδίων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Γρίβα και Μπαϊμπά.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή και διαμόρφωση οδού Γρίβα» και η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά:

  1. την οδό Μπαϊμπά, από το ύψος της οδού Π. Σούλου και
  2. την οδό Κύπρου, από το ύψος της οδού Ι. Σταΐκου.

Στην οδό Π. Σούλου και στην οδό Ι. Σταΐκου η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

skordopoulos
Ο δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος

Ο δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου Μίμης Σκορδόπουλος αναπτύσσοντας το πλάνο των εργασιών στη «Σ» τόνισε: «βρισκόμαστε στη φάση ολοκλήρωσης του έργου ανακατασκευής και διαμόρφωσης της οδού Γρίβα με προϋπολογισμό 921.000 ευρώ. Οι παρεμβάσεις αφορούν άμεσα την ποιότητα ζωής των δημοτών του Αγρινίου, και περιλαμβάνουν εργασίες ύδρευσης, αποχέτευσης και όχι μόνο. Είναι μια παρέμβαση στην καρδία της πόλης που εξασφαλίζει και αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας».

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 644 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.