Με περισσότερα από 150 έργα οι 34 μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου του τμήματος Ζωγραφικής του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρού και Περιχώρων παρουσίασαν τις δημιουργίες του την Κυριακή 28 Ιουλίου στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας στην Πλατεία του Λουτρού.

Πρόκειται για ένα δυναμικό τμήμα του Πολιτιστικού Κέντρου με αρκετές συμμετοχές ενώ μαθητές έχουν ήδη διακριθεί για τα έργα τους.

• Στις 20 Οκτωβρίου 2018 – Βράβευση δυο μαθητών του Ιωάννη Σεΐτη και της Ολιάνας Κόμπου στο Ζάππειο Μέγαρο από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος γιατί τα έργα τους διακρίθηκαν στην 1η Ολυμπιάδα Παιδικής ζωγραφικής.
• Στις 22 Απριλίου 2019 – Βράβευση των μαθητριών Ιωάννα Σίσκα και Ολιάνα Κόμπου στο Athens Plaza από την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη . Το έργο της Ιωάννας Σίσκα συμμετείχε στη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του ιδρύματος “Ελπίδα” . Το έργο της Ολιάνας Κόμπου στα 60 καλύτερα από όλη την Ελλάδα.
• Στις 3 Μαΐου 2019 – Βράβευση της μαθήτριας Μαριλένας Σιούνα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Το έργο της επιλέχτηκε μαζί με άλλα 7 από όλη την Ελλάδα και δωρίστηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο.

e-maistros.gr