Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 18:26

Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου: «Εκεί που μας χρωστάγανε μας παίρνουν και το βόδι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτοκίνητο της ΔΕΥΑ περιδιαβαίνει τα χωριά και προειδοποιεί- απειλεί ότι ξεκινά εντατικούς ελέγχους για τη χρήση του νερού ύδρευσης από το δίκτυό της. Δεν είμαστε αντίθετοι στους ελέγχους, αυτών όμως έπρεπε να είχαν προηγηθεί μια σειρά άλλα έργα και ενέργειες αρδευτικά- δεν σχεδίασαν, διεκδίκησαν, απαίτησαν ποτέ ο Δήμος

Συντήρηση- ελλειπή δίκτυα με συχνές βλάβες, χωριά χωρίς νερό. Η Δημοτική Αρχή έδειξε τη διάθεσή της για παραπέρα εμπορευματοποίηση του νερού και η πρώτη απόφαση που προσπάθησαν να πάρουν μετά τις εκλογές ήταν η επιβολή περιβαλλοντικού τέλους για όλες τις χρήσεις νερού και μάλιστα να είναι μεγαλύτερο για τους κτηνοτρόφους από τους βιομήχανους. Απετράπει κάτι τέτοιο από την παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης, όταν και οι υπόλοιπες παρατάξεις σιωπούσαν. Απόφαση που είχε παρθεί σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΑ από τον Απρίλιο ασφαλώς με πρόθεση απέκρυπταν μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών.

Αυτές πρέπει να είναι οι προτεραιότητες – δημιουργία – συντήρηση υδρευτικά-αρδευτικά

Καλό, πλούσιο, ποιοτικό, φτηνό (και αν απαιτείται δωρεάν) νερό για όλους. Το νερό δεν είναι πολυτέλεια είναι κοινωνικό αγαθό που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι.

Τώρα: -κατασκευή και ανακατασκευή όλων των απαραίτητων δικτύων ύδρευσης, συντήρηση και εμπλουτισμό των υπαρχόντων δικτύων

  • Διεκδίκηση και κατασκευή όλων των απαραίτητων αρδευτικών δικτύων ούτως ώστε να γίνει ποτιστικό κάθε στρέμμα γης του Δήμου μας.
  • Να δοθούν όλα τα απαραίτητα κονδύλια για τη συντήρηση, ανακατασκευή και λειτουργία όλων των αρδευτικών που υπάρχουν και δεν λειτουργούν.

Καλούμε το Δήμο και τη ΔΕΥΑΑ να προσανατολίσουν τις ενέργειές τους σε αυτή την κατεύθυνση, να σταματήσουν να βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο, το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ο κήπος και τα λουλούδια του κάθε σπιτικού.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς των χωριών, των αγροτών, των εργαζομένων, του κάθε συνδημότη μας να απαιτήσουμε όλα τα απαραίτητα έργα για την ύδρευση των σπιτιών και την άρδευση των χωραφιών μας και σε κάθε αγωνιστική επαγρύπνηση για κάθε προσπάθεια στέρησης του νερού ή αύξησης της τιμής του.

Η Λαϊκή Συσπείρωση με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει θα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή των αγώνων μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για να αποτρέψει τα αρνητικά και να διεκδικήσει τα αναγκαία.

Διαβάστηκε 1382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/