Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  11:54 πμ
 
wm small
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 13:41

Ο Παναιτωλικός προβάλλει τον τόπο του (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ένα πολύ ωραίο video ο Παναιτωλικός προβάλλει το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία σε όλο τον κόσμο. Με πολλές εναέριες λήψεις εστιάζει σε σημεία της πόλης και την ευρύτερης περιοχής και καταφέρνει να αναδείξει τις ομορφιές, ακόμα και στους ντόπιους από μια άλλη οπτική απ’ ότι τα βλέπουμε στην καθημερινότητα.

Μια εξαιρετική δουλειά, που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι ο Παναιτωλικός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του Αγρινίου σε όλο τον κόσμο!

Το video συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο:

Ο Παναιτωλικός είναι το Αγρίνιο! Το Αγρίνιο είναι ο Παναιτωλικός! Είναι η πόλη μας και η ομάδα μας, που σχεδόν ένα αιώνα έχουν κοινή πορεία.

Θέλοντας να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη της ομάδας μας που ήρθαν φέτος κοντά μας και κάθε φιλοξενούμενό μας (όπως τώρα τη Μπενφίκα), με τη βοήθεια του Ανδρέα Κουτσοθανάση, δημιουργήσαμε ένα σύντομο video, που «συστήνει» την πόλη μας, την περιοχή μας και τις ομορφιές της.

Είναι στη διάθεση όλων και πρέπει να ταξιδέψει παντού, για να γνωρίσει ο κόσμος γιατί αγαπάμε το Αγρίνιο, γιατί λατρεύουμε τον Παναιτωλικό!

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 2807 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 13:59
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.