Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 21:14

Η "Golden Moments" φροντίζει να είναι χρυσές οι προσωπικές σας στιγμές !!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το κατάστημα Golden Moments ασχολείται με γάμο, βάπτιση, διακόσμηση και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά. Βρίσκεται στην πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο, στην οδό Αδαμαντίου Κοραή 4, απέντι απο την Παλαιά Λαχαναγορά. Το κατάστημα μετρά δύο χρόνια ζωής, τόσα όσα έχει και η ιδιοκτήτριά του κα Βερονίκη Κίτσου στον χώρο αυτό. Η ίδια δηλώνει ότι της αρέσει πάρα πολύ και θεωρεί την συγκεκριμένη απασχόληση ψυχοθεραπεία.

golmom 01

Βερονίκη Κίτσου και Σόφη Ιωσηφίδη

Για το αντικείμενο και τις δραστηριότητες της επιχείρησης δήλωσε στην Χρύσα Σπαή:

"Διακοσμούμε οτιδήποτε έχει σχέση και θέλει ο πελάτης, από μια βάπτιση, από ένα γάμο, από ένα πολιτικό γάμο, από ένα πάρτυ γενεθλίων, από μια διακόσμηση για μια δεξίωση που μπορεί να έχει κάποιος στο σπίτι του και να θέλει να διακοσμήσει κάποιο χώρο του εκεί. Και ότι άλλο μπορεί να σκεφθεί η χρειασθεί κάποιος. Μπορεί να κάνει ένα τραπέζι στον κήπο του και να θέλει να τον διακοσμήσει. Εμείς αναλαμβάνουμε να διακοσμήσουμε οποιονδήποτε χώρο για οποιαδήποτε εκδήλωση.

golmom 09

golmom 10

Το κόστος μπορεί να φθάσει μέχρι το σημείο που θέλει ο πελάτης. Ο κάθε πελάτης μας λέει θέλω αυτό και μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα. Εμείς προσπαθούμε με αυτό το κόστος να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τελικά δεν πιστεύω ότι είναι ακριβή μια διακόσμηση αυτού του είδους.

golmom 14
Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οπουδήποτε εντός του Νομού Αιτωλοακαρνανίας αλλά και σε κοντινά μέρη. Πρόσφατα κάναμε ένα ρομαντικό γάμο στην Λευκάδα πχ.

Προσπαθούμε να δίνουμε ιδέες όχι τυποποιημένες. Δεν ανοίγουμε ένα βιβλίο και να πάρουμε μια ιδέα από εκεί και να δώσουμε μια εύκολη λύση. Θέλουμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για κάθε πελάτη και ξεχωριστό Οπότε δίνουμε και λύσεις που είναι αποκλειστικά δικές μας.

golmom 22

golmom 23

golmom 24

golmom 25

Η μόδα αλλάζει συνεχώς και εμείς προσπαθούμε σε κάθε γάμο η βάπτιση να ακολουθούμε την μόδα. Ενημερώνόμαστε συνέχεια μέσα από περιοδικά, από εκθέσεις, σεμινάρια από αντιπροσώπους ή οπουδήποτε αλλού και είμαστε πάντα μέσα στις σύγχρονες τάσεις της μόδας.

Συνεργάζομαι με την Σόφη Ιωσηφίδη η οποία ασχολείται περισσότερα χρόνια με τον χώρο και έχει την ανάλογη εμπειρία και αποσχολούμε ακόμα ένα άτομο. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και όλα τα άτομα της οικογένειας βοηθάνε όταν και όπου μπορούν.

Οι εντυπώσεις των πελατών μας είναι πάντα θετικές και το αποτέλεσμα αρέσει πάντα στους πελάτες μας. Μέσα στο καλοκαίρι είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν κάποια πράγματα αλλά προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να μένουν πάντα ευχαριστημένοι οι πελάτες και ταυτόχρονα να διαφημιζόμαστε.

Ξεχωριστή εκδήλωση κάναμε το προηγούμενο Σάββατο στην Λευκάδα όπου ο γάμος έγινε στο Άγιο Νικήτα και το τραπέζι στην παραλία Κάθισμα. Όλα ήταν ειδυλλιακά. Πήραμε συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκομένους αλλά και από τους τουρίστες που έτυχε να βρίσκονται εκεί.

golmom 22

golmom 23

golmom 24

golmom 25

Θέλουμε ο κόσμος να μας γνωρίσει. Να έρχεται στο μαγαζί μας, να ρωτάει και να ενημερώνεται για τις υπηρεσίες μας. Δεν θέλουμε απαραίτητα να μας προτιμήσει αλλά να μας γνωρίσει. Να μας επισκεφθούν να δουν τις ιδέες μας να μας πουν τις δικές τους ιδέες και σε συνεργασία να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαίρι. Υγεία, ξεκούραση και να περάσουν ευχάριστα τις διακοπές τους."

golmom 08

golmom 16

golmom 17

golmom 18

golmom 19

golmom 20

golmom 21

golmom 26

golmom 11

golmom 12

golmom 13

golmom 02

details

 Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 5260 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 00:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033