Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 17:20

ΑΣΕΠ: 150 προσλήψεις στον ΕΛΓΑ – Θέσεις και στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολόκληρη η διαδικασία – Θέσεις σε 13 περιοχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής 150 νέων υπαλλήλων στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ). Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών στην προκήρυξη, πραγματοποιείται μέσω του εντύπου ΣΟΧ1/2019.

Οι προσλήψεις αφορούν νέους υπαλλήλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα καλύψουν έκτακτες ανάγκες σε 13 υποκαταστήματα-περιοχές του φορέα.

Ειδικότερα θα ενισχυθούν οι εξής περιοχές: Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Λάρισα, Λαμία, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Αθήνα, Πάτρα, Τρίπολη και Ηράκλειο.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι την Πέμπτη 1η Αυγούστου. Για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών και να πληρούν όλα τα απαραίτητα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα πρόσληψης ΑΣΕΠ.

Η αίτηση και πώς πρέπει να συμπληρωθεί

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οφείλουν να συμπληρώσουν τη σωστή αίτηση και τα πεδία της.

Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή η επιλογή των θέσεων με σειρά προτίμησης και η προσκόμιση των δικαιολογητικών εκείνων που τεκμηριώνουν τις ιδιότητες που επικαλείται ο υποψήφιος στην αίτησή του.

Η προκήρυξη:

ΠΗΓΗ

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 593 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.