Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:38 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 14:04

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην οργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που πραγματοποιείται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας με πρωτοβουλία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019.

Ο θεσμός έχει θέσει αθλητικούς και κοινωνικούς στόχους. Για το λόγο αυτό η αθλητική δράση πλαισιώνεται από μια σειρά δραστηριοτήτων κοινωνικού-επιμορφωτικού χαρακτήρα που συμβάλλουν στην προαγωγή και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό δίνεται έμφαση στη διάδοση ανθρωπίνων ιδεών και μηνυμάτων για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε κρίσιμα θέματα όπως είναι η Δωρεά Μυελού των Οστών.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - παράρτημα Πατρών, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες και Αθλητισμός», προκειμένου στελέχη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. να ενημερωθούν για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών κατά τη διάρκεια αθλητικών γεγονότων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του ετήσιου σχεδίου δράσης για την πρόληψη και προαγωγή υγείας των πολιτών, στηρίζει δράσεις φορέων που εμπλέκονται με τη σωστή ανάπτυξη και την ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού σκοπεύοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Διαβάστηκε 453 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 14:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα