Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:57 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 17:22

Λύση συνεργασίας με πέντε ποδοσφαιριστές για την ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε λύση της συνεργασίας της με πέντε ποδοσφαιριστές έχει έρθει μέχρι σήμερα η ΑΕΜ, με τους Νίκο Καλοκαίρη, Στέφανο Βασιλογιάννη, Αποστόλη Τσιούνη, Στάθη Τζαμαλή και Γιώργο Καραγκούνη να αποτελούν παρελθόν μιας και έχουν πάρει τα δελτία τους, ενώ και κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη ανακοινωθεί από της νέες τους ομάδες.

Σίγουρα και με βάση το ρεπορτάζ θα υπάρξουν και άλλες αποδεσμεύσεις στις επόμενες ημέρες, μιας και όπως είναι φυσικό κάποιοι ποδοσφαιριστές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς μιας ομάδας στην Γ΄ Εθνική, ενώ και κάποιοι άλλοι λόγω καλύτερων οικονομικών προσφορών δεν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στο Μεσολόγγι.

Η ομάδα της ΑΕΜ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με παίκτες που υπάρχουν από το περσινό ρόστερ και θέλουν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, και ενδεχομένως τις επόμενες ώρες να υπάρχουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις από τον σύλλογο.

aitosports.gr

Διαβάστηκε 438 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.