Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 11:31

4ο φεστιβάλ camping αετοσανίδας στο Διόνι Κατοχής (Σ/Κ 27-28/7/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Διόνι της Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας, σε μία παραλία με ιδιαίτερη τοπογραφία και μοναδική ομορφιά, θα διοργανωθεί από την τοπική ομάδα West Coast Kitesurf το 4ο φεστιβάλ camping αετοσανίδας (Kitesurf) στις 27 και 28 Ιουλίου.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα θα γίνει ο άτυπος αγώνας ταχύτητος αετοσανίδας kitesurfRace ανδρών και γυναικών. Σε όσους αθλητές συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, θα γίνει με την εγγραφή τους αυτόματη συμμετοχή στην κλήρωση μεγάλων δώρων τα οποία είναι:

• Μία σανίδα Airush Switch Board with Straps AirushαπόWind Circus
• Ένα πακέτο εκμάθησης Kitesurf από WindCircus
• Μία δωροεπιταγή εξοφλούμενη σε μία δόση 400 ευρώ από Surfmarket
• Μία ζώνη Pro weist Harness V2 απο Best Kiteboarding Salty Bandits
• 4 T-shirt BestKiteboarding Logo all sizes απόSalty Bandits Shop
• Μία Ζώνη Dakineαπό ExtremeSPot

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:

«Στόχος του Φεστιβάλ και φέτος θα είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα που όλοι απολαμβάνουμε σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή όπου προσφέρεται για camping τόσο ως αθλητές όσο και ως θεατές, με σκοπό να προχωρήσουμε σε δημιουργία του αντίστοιχου τοπικού συλλόγου.

Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και ελπίζουμε να υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων όλων των εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο group  στο facebook WestCoastKitesurfTeam

Την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 12:30 πμ θα γίνει Survivorgame για μικρά παιδιά με δώρα για τους νικητές από το μαγαζίμε παιδικά είδη Topolino και αργότερα θα υπάρχει ελεύθερο freestyle και oldschoolshow από τους αθλητές που θα παρευρεθούν στο Φεστιβάλ .

Παράλληλα Dj Mike Vassileiou θα μας διασκεδάσει με απίθανες  μουσικές  επί της παραλίας. Σας περιμένουμε όλους στην Δυτική Ακτή για να απολαύσουμε ένα άθλημα που προσφέρει θέαμα και δυνατές συγκινήσεις».

 

Διαβάστηκε 1159 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.