Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 11:29

Αποχώρηση Γεώργου Ταράση απο τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Ταράσης αποχωρεί από τον Παναιτωλικό μετά από 15 χρόνια και με δήλωσή του ευχαρίστησε για τη συνεργασία:

Μετά από 15 συναπτά έτη προπονητικής παρουσίας μου τόσο στην Α΄ ομάδα από όπου ξεκίνησα και κατόπιν στα τμήματα υποδομής της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, γεμάτο με συναισθήματα και εμπειρίες.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κύριο Κωστούλα Φώτη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να είμαι στο προπονητικό επιτελείο του Παναιτωλικού.
Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κύριο Γεράσιμο Μπελεβώνη και όλο το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Τους συνεργάτες προπονητές, τους αθλητές-ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους, καθώς και τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο σύλλογο και εμένα προσωπικά. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Π.Α.Ε. και του EMILEON καθώς και τον φίλαθλο κόσμο για την αγάπη τους στο πρόσωπο μου.

Εύχομαι στην ομάδα από καρδιάς, καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που θα θέσει σε κάθε επίπεδο.

Με εκτίμηση

Ταράσης Γιώργος
Προπονητής ποδοσφαίρου, U.E.F.A. PRO

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 388 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.