Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:03 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 11:00

Αληθινή ιστορία το νέο videoclip του Πατρινού Νεκτάριου Γιαννακόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Happy end στην….«Καταστροφή» του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου!

Μετά τη μεγάλη αποδοχή από κοινό και ραδιοφωνικούς παραγωγούς του single του «Στο κόλπο», ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Πάτρα Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μας παρουσιάζει το νέο του single.
Πρόκειται για ένα up tempo τραγούδι με τίτλο «Καταστροφή» σε στίχους Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική Κάρολου Κώστογλου.

Όπως και στο προηγούμενο single του, ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μας ξαφνιάζει, αυτή τη φορά, με ένα σενάριο – αληθινή ιστορία! Πρόκειται για τον αγώνα απεξάρτησης από ουσίες που δίνει ένας νεαρός άνδρας που δοκιμάζει τα όριά του αλλά και τα όρια όσων των αγαπούν και στέκονται δίπλα του μέχρι να καταφέρει τελικά να κερδίσει τη μάχη και τη ζωή. 

«Η μάχη αυτή είναι δύσκολη. Χρειάζεται πείσμα, θέληση κι υπομονή αλλά και αγάπη και συμπαράσταση. Δεν σ αφήνουν να ξεφύγεις αλλά μπορείς να τα καταφέρεις» λέει ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος σε κάθε μία και σε κάθε έναν που δίνει τον αγώνα. 

Την «Καταστροφή» - που ξεπέρασε ήδη τα 200.000 views και έφτασε μέχρι τη θέση 56 στα καλύτερα του youtube - σκηνοθέτησε o Θεόδωρος Ηλιόπουλος και μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα στο youtube.

Διαβάστηκε 1889 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 11:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα