Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:31 μμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 22:39

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το νέο της τραγούδι σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία και έχει γίνει σύνθημα στα χείλη του κόσμου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πιο ανανεωμένη από ποτέ και με όπλο τη μοναδική της φωνή και τη μεγάλη αγάπη που παίρνει από τον κόσμο η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται σχεδόν στη μέση της καλοκαιρινής της περιοδείας έχοντας ήδη περάσει από μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά τους θαυμαστές της!

Μετά τις πρώτες sold out συναυλίες παρέα με τον Stan, συνεχίζει μέχρι
και σε 10 ακόμα μοναδικούς προορισμούς όπως τη Κέρκυρα, την Αγία Άννα, τη Ρόδο, την Αντίπαρο, τη Μονεμβασιά, το Ναύπλιο, την Καβάλα και την Πάτρα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου γνωρίζει πολύ καλά τη συνταγή της επιτυχίας και μας το αποδεικνύει σε όλες τις live εμφανίσεις της αλλά και σε κάθε νέο τραγούδι της!

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τραγουδιού της, με τίτλο «Μη μου πεις για πάντα», η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των τάσεων της μουσικής στο YouTube με 1,7 εκατομμύρια προβολές και αναστατώνει το φανατικό κοινό της μέσα από την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα!

Το καλοκαίρι του 2019 η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει σκοπό να μας «τρελάνει» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ένα μοναδικό #partytour2019 !

Η μεγάλη επιτυχία «Μη μου πεις για πάντα» έχει γίνει και viral στο Instagram με stories από όλο τον κόσμο να το τραγουδάνε για τη Νατάσα!

Το  «Μη μου πεις για πάντα» σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελεάνας Βραχάλη κυκλοφορεί από τη Heaven.

 

Διαβάστηκε 1814 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.