Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:33 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 21:47

Το προσπαθεί για Α2 ο Τρίτων, σε καλύτερη μοίρα το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την άρνηση της Καστοριάς για Α1 αλλά και την επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα αδειάζουν θέσεις στην Α2. Συγκεκριμένα, όπως έχουν τώρα τα πράγματα στη θέση του Χολαργού το χρίσμα παίρνει ο Τρίτωνας, στην θέση της Κύμης το Αγρίνιο και της Καστοριάς το Παγκράτι.

Όμως, όσον αφορά τον Τρίτων, τα πράγματα είναι ακόμη ανοιχτά και δεν είναι σίγουρο αν θα ζήσει αυτό το όνειρο. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση, όμως το ρεπορτάζ του Basket247 αναφέρει πως η Αθηναϊκή ομάδα δεν είναι και τόσο σίγουρη για την άνοδο αλλά το προσπαθεί.

Ο Τρίτων αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε επαφή με 2 επιχειρηματίες όμως οι πιθανότητες είναι 50-50 και ίσως κάτι παραπάνω στο να συνεχίσει στην Β’ Εθνική, όπως άλλωστε γινόταν λόγος και πριν από περίπου ένα μήνα.

Σε αντίθεση με το Αγρίνιο που θέλει Α2 και κάνει τα πάντα για εκεί. Οι Αγρινιώτες είναι αποφασισμένοι για το επόμενο βήμα και δείχνουν σε καλύτερη μοίρα από τον πρώτο επιλαχών.

basket247.gr

Διαβάστηκε 434 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.