Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 17:55

Στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός (φωτο+βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «καναρινιών»

Στο Καρπενήσι μετέβη ο Παναιτωλικός την Τρίτη 23 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Τα «καναρίνια» θα δώσουν το Σάββατο (27/7) το πρώτο δυνατό φιλικό τους παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Λάρισας, ενώ θα παραμείνουν στο Καρπενήσι έως τη 1 Αυγούστου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Λουσέρο, Παρράς, Γιαννιώτης Ηλ., Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ, Καμαρά, Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Καββαδίας.

Κατόπιν συνεννόησης, στον Κυριακίδη δόθηκε 10ημερη άδεια, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Φραντζέσκος, ο οποίος τραυματίστηκε και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού.

agriniovoice.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 508 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 18:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.