Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:50 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 00:46

Ο Λέων ενεργοποιεί και νέα τμήματα στους Οινιάδες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διοίκηση του Λέων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενεργοποίηση επιπλέον αθλημάτων στις Οινιάδες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και συγκεκριμένα τα αθλήματα του Βόλλευ δημιουργώντας ακαδημία για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και της εισαγωγής στον αθλητισμό για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.

Για το λόγο αυτό η Διοίκηση έχει έλθει σε συμφωνία με τον κ. Μουζόπουλο Δημήτρη (πρώην αθλητής του Βόλλευ με συμμετοχές και τίτλους με την Εθνική ομάδα και σπουδαία καριέρα σε ομάδες ) ο οποίος θα έχει δίπλα του ως επιστημονικό συνεργάτη τον γνώριμο του χώρου και καθηγητή – προπονητή Φυσικής Αγωγής κ. Κούστα Κωνσταντίνο (παλιός αθλητής με διακρίσεις στο άθλημα και προπονητής επί σειρά ετών) οι οποίοι και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά των Οινιαδών δείχνοντας τους τα μυστικά ενός αγνώστου για εκείνα άθλημα,το Βόλλευ.

Ταυτόχρονα η Διοίκηση του Λέων θέλοντας να προσφέρει λύσεις και επιλογές για όλες τις ηλικίες των παιδιών της περιοχής θα συνεργαστεί με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) κα Χρύσα Παντιώρα η οποία ειδικεύεται στην ενόργανη γυμναστική και την ορχηστική (μουσικοκινητική, ψυχοκινητική, κινητική δημιουργικότητα, χορός) και σκοπό έχει να μυήσει στον αθλητισμό τα παιδιά όλων των ηλικιών ιδιαίτερα των εκείνων της ηλικίας 3-6 ετών.

Η Διοίκηση του Λέων πιστή και αφοσιωμένη στον ευγενικό σκοπό της, για μεταλαμπάδευση των ιδανικών και των οφελών του αθλητισμού σε όλα τα παιδιά του Δήμου, επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό με επιστημονική κατάρτιση και ανάλογη ειδίκευση δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά της περιοχής μας.

Τα παιδιά των Οινιαδών πλέον δεν θα έχουν σε τίποτα να «ζηλέψουν» τα υπόλοιπα παιδιά του Δήμου αφού ο Λέων πλην του Μπάσκετ το οποίο ξεκίνησε με επιτυχία την περασμένη σεζόν ενεργοποιεί και άλλα αθλήματα προσφέροντας μια πλούσια γκάμα επιλογών για τους μαθητές όλων των βαθμίδων του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Έφοροι των παραπάνω τμημάτων και υπεύθυνοι Διοίκησης στις Οινιάδες αναλαμβάνουν από κοινού οι κυρίες Γκασούκα Βάσω (6945 730 681) και Ντάνου Σπυριδούλα (6941 430 545) στις οποίες μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες τις οποίες και καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Λέων.

Ευχόμαστε και προσδοκούμε μια γόνιμη παιδαγωγική και αθλητική χρόνια στο νέο ξεκίνημα του Συλλόγου μας.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 507 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.