Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:01 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 20:18

Τρεις κατηγορίες καρτών διαρκείας για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γ.Σ.»ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» ανακοινώνει την εκκίνηση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας 2019-20. Ο Σύλλογός μας εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τοπικό αθλητισμό κι όχι μόνο και θα λάβει μέρος φέτος για 2η χρονιά στην Α2 , σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ.

Η σχέση που μας ενώνει είναι δυνατή κι ενισχύεται κάθε χρόνο. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας, σε κάθε αγώνα, από τη δική σας θέση στο γήπεδο, το «σπίτι» μας…

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξέ την με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.

Τρεις κατηγορίες διαρκείας

Οι κάρτες διαρκείας, είναι οικονομική ενίσχυση στην ιστορική προσπάθεια της ομάδας μας.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του κλειστού μας γυμναστηρίου, και φέτος δημιουργούνται ΤΡΕΙΣ κατηγορίες καρτών, ώστε να καλύψουν όλες τις επιθυμίες των φιλάθλων.

  • Κάρτα WHITE

ΤΟΜΕΑΣ Γ – 150 ευρώ

Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδος, σε εξασφαλισμένη και αριθμημένη θέση στον κεντρικό τομέα της κερκίδας του κλειστού μας γυμναστηρίου.

  • Κάρτα BLACK

ΤΟΜΕΑΣ Β-Δ – 100 ευρώ

Είσοδος στους 15 εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και σε αριθμημένη θέση.

  • Κάρτα BLUE

ΤΟΜΕΑΣ Ε – 50 ευρώ

Είσοδος στους 15 εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής για τους μαθητές του Λυκείου.

Προνόμια

  • Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες του Συλλόγου, εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό γυμναστήριο σε όλους τους αγώνες.

ΤΟΜΕΑΣ Ε – ΜΑΘΗΤΙΚΗ

  • Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 και μετά εισέρχονται ελεύθερα ΜΟΝΟ στον μαθητικό τομέα..

Διάθεση των καρτών

Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία του Συλλόγου και τις ώρες 11.00-13.00 Δευτέρα με Παρασκευή και 19.00-21.00 κάθε Τρίτη.

Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (@Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης), στο instagram (@trikoupis55bc) ή να επικοινωνούν με το μέλος του Δ.Σ κ. Γιώργο Παγούρα (697 3313131).

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.