Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 18:10

Πρόταση οργάνωσης ενημερωτικής εκδήλωσης των πολιτών με υπογραφή ψηφίσματος υπερ της λειτουργίας του ΔΠΠΝΤ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΚΑΛΕΣΜΑ

Τις τελευταίες μέρες βλέπω στον τύπο κείμενα από διάφορους φορείς, πολιτικές παρατάξεις, κινήσεις,  για την ανάκληση της απόφασης κατάργησης του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών και την απαίτηση ίδρυσης αυτόνομου Πανεπιστημίου στην Αιτωλοακαρνανία. Όλα αυτά όμως θα πρέπει να συντονιστούν σε μια ύστατη προσπάθεια άρσης των αποφάσεων που έχουν παρθεί μέχρι τώρα σε βάρος της Αιτωλοακαρνανίας και προς όφελος της Πάτρας και μετά από συνεχείς προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση της πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών κυρίας Βενετσάνας Κυριαζοπούλου.

Καλώ λοιπόν όλους όσους έχουν εκφραστεί υπέρ της συνέχισης λειτουργίας  του ΔΠΠΝΤ και της ίδρυσης αυτόνομου Πανεπιστημίου στην Αιτωλοακαρνανία στον  συντονισμό μιας εκδήλωσης-ενημέρωσης των πολιτών και την υπαγραφή ψηφίσματος στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου μία από τις προσεχείς ημέρες.Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Όλοι μαζί υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουμε κάτι.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για τον συντονισμό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο messenger “Χριστίνα Σκαπετούλια”.

Χριστίνα Σκαπετούλια

Εκπαιδευτικός

Φοιτήτρια στο προπτυχιακό του ΔΠΠΝΤ

ΥΣ. Στην Πάτρα ήδη έχει γίνει παρόμοια εκδήλωση

 

Διαβάστηκε 1370 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 18:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.