Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:17 πμ
 
wm small
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 19:02

Παναιτωλικός: Συμπεράσματα… προσεχώς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε φιλικά όπως αυτό με την Κ19 τέτοια εποχή είναι υπερβολή να κάνεις αναλύσεις ή να αναζητάς συμπεράσματα. Όπως γράψαμε πρόκειται για ξεμούδιασμα, μετά από μια βδομάδα εντατικών προπονήσεων και πριν την (ακόμα πιο δύσκολη) συνέχιση της προετοιμασίας από την Τρίτη στο Καρπενήσι.

Όμως δύο-τρία πραγματάκια είναι άξια αναφοράς και (ενδεχομένως) χρήσιμα για όσους δεν ήταν στο γήπεδο. Ξεκινάμε από τα πιο ορατά. Η έλλειψη ακραίων μπακ (η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται), που οδήγησαν τον Κάστρο να παίξει με Ταχάρ (δεξιά) – Λουσέρο (αριστερά) στο α’, με Μπελεβώνη (δεξιά) – Λιάβα (αριστερά) στο β΄ ημίχρονο. Ο αριστεροπόδαρος Παρράς, όπως και οι Μαρσιάλ, Ντουάρτε δεν εμφανίζονται στις συνθέσεις, επειδή έχουν μικροθεματάκια και προφυλάχτηκαν. Οι τερματοφύλακες Κνετ – Γιαννακόπουλος έκαναν προπόνηση και έπαιξαν οι πιο μικροί.

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους «νεοφερμένους», με τον Ρομάν να δείχνει ίσως περισσότερα πράγματα απ’ τους υπόλοιπους. Πέραν του γκολ που σημείωσε. Το καλύτερο από τα έξι του αγώνα ήταν πάντως του νεαρού αμυντικού Μπακαδήμα με μακρινό σουτ. Δραστήριος, με πολλές πρωτοβουλίες ήταν και ο Ντάλσιο, όπως και ο Μιμίτο που αγωνίστηκε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Μπαΐροβιτς συνεχίζει ακάθεκτος από τα 11 βήματα, αφού ευστόχησε στο πέναλτι (τα προηγούμενα χρόνια χάθηκαν πολλά και ειδικά πέρσι 3 από τα 6) με το οποίο έγινε το 4-1. Λίγο μετά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο άτυχος της ημέρας ήταν ο 19χρονος Ορέστης Φραντζέσκος (ναι, γιος του παλιού άσσου Κώστα) ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο. Τις επόμενες μέρες θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, αφού θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Τέλος, ο Κάστρο ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός στις αντιδράσεις του και ζητούσε συνεχώς σίγουρες μπαλιές, ταχύτητα στις ενέργειες των παικτών του και πίεση ψηλά.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 555 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.