Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:37 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 14:23

La Casa de Papel χωρίς spoiler: Το επικό πρόμο με τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η στιγμή που όλοι οι περίμεναν έφτασε. Το La Casa de Papel ανέβηκε στο Netflix.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο «We are back» και είναι η αρχή της νέας ιστορίας. Ο τρίτος κύκλος αποτελείται από 8 επεισόδια τα οποία οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν. Οπως είναι ήδη γνωστό, αφορμή για να ξαναμαζευτεί η συμμορία του La Casa de Papel αποτελεί η σύλληψη του Ρίο. Ο Ελ Προφεσόρ, μετά από τη συνάντησή του με την Τόκιο, καλεί την ομάδα και η δράση ξεκινά ξανά.

Το επικό βίντεο του Netflix

Για την πρεμιέρα της σειράς ο λογαριασμός του Netflix στο Facebook πόσταρε ένα επικό βίντεο που δείχνει τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου και «ληστές» με κόκκινες φόρμες και τις μάσκες του Νταλί τρέχουν με καπνογόνα. «Ένας για όλους και όλοι για Ρίο. Η ομάδα της Αντίστασης είναι εδώ», γράφει. Στον νέο κύκλο εκτός από τους γνωστούς και αγαπημένους ληστές, υπάρχουν και νέα πρόσωπα. Στη συμμορία εκτός από την αστυνομικίνα Ρακέλ και την υπάλληλο του νομισματοκοπείου Μόνικα, μπαίνουν και νέοι, οι οποίοι θα παίξουν τον δικό τους ρόλο. Ο καθένας τους, φυσικά, παίρνει και το όνομα μιας πόλης.

Το La Casa de Papel, ωστόσο, δεν ολοκληρώνεται στον τρίτο κύκλο. Πριν καν ξεκινήσει η νέα σεζόν, η ισπανική El Periodico έγραψε πως η σειρά θα έχει και τέταρτο κύκλο. Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή η πλοκή, ωστόσο, προκλήθηκε φρενίτιδα.

Πηγή: iefimerida.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1653 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.