Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  3:02 μμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 23:48

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων: Διάκριση για τον Ναυπάκτιο Βασίλης Παπαδημητρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τους συμμετέχοντες να ξεπερνούν τους 1.000 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο των Τρικάλων το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων στις 4-5 Ιουλίου.

Δυνατές κούρσες και μεγάλα ρεκόρ καταγράφηκαν από τους νεαρούς αθλητές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Κάθε αθλητής εξασφαλίζει τη συμμετοχή του αφού όμως πριν είχε πετύχει το αντίστοιχο όριο πρόκρισης για τον τελικό.

Σε έναν ακόμη τελικό συμμετείχε όμως και ο αθλητής από τη Ναύπακτο Βασίλης Παπαδημητρίου ο οποίος αναδείχθηκε, έπειτα από μία δυνατή κούρσα, 5ος πρωταθλητής Ελλάδος στον δρόμο των 1.500μ.

Ο Ναυπάκτιος πρωταθλητής συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ καταφέρνοντας έτσι να προσπεράσει μεγάλα φαβορί για τον τίτλο και δυνατούς αθλητές.

Ο 17χρονος πρωταθλητής είναι η νέα μεταγραφή του Πατραϊκού, του κορυφαίου συλλόγου που πρόσφατα επαναλειτούργησε και έδωσε δυναμικό παρών στα πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ. Από την πρώτη χρονιά κιόλας χρονιά ο Βασίλης κατάφερε να ξεχωρίσει χαρίζοντας στην ομάδα το μεγαλύτερο ποσό βαθμών για φέτος!

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 558 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.