Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:27 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 17:30

Παναιτωλικός: Το «μήνυμα» του κόσμου για Κυριακίδη στην πρώτη προπόνηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χθες πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού στο γήπεδό του, ενόψει της σεζόν 2019-20. Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν το χειροκρότημα του κόσμου, άλλοι περισσότερο και άλλοι… λιγότερο.

Όπως αναμενόταν καταχειροκροτήθηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, ενώ από του παίκτες που παρέμειναν στο ρόστερ από την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, ο Χόρχε Ντίας έκλεψε την παράσταση κατά την είσοδό του, με τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός όσον αφορά τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό.

Εκτός όμως από τον Ντίας, υπάρχει ένας ακόμη ποδοσφαιριστής στο πρόσωπο του οποίου φάνηκε έντονα η αγάπη των φίλων του Παναιτωλικού και ίσως χειροκροτήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κυριακίδη ο οποίος ήταν ένας εκ των τριών ποδοσφαιριστών που έχει συμβόλαιο με την ομάδα και τη φετινή σεζόν και του έχει ζητηθεί να αποχωρήσει. Οι άλλοι δύο αποχώρησαν ήδη από το ρόστερ άλλωστε (Μαρινάκης και Χαντάκιας).

Μάλιστα αρκετοί φίλοι των «καναρινιών» φώναζαν στον Κυριακίδη να μη φύγει και με αυτό τον τρόπο θέλησαν να στείλουν «μήνυμα» στη διοίκηση για την παραμονή του έμπειρου τερματοφύλακα.

Πάντως στη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, όταν ερωτήθηκε για τις αλλαγές στο ρόστερ, ανέφερε το όνομα του Κυριακίδη μαζί με αυτά των Μαρινάκη και Χαντάκια. Δηλαδή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν, στο πλαίσιο αυτή της μετάβασης του Παναιτωλικού στην… νέα εποχή.

Μπάμπης Τσιρώνης

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 623 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.