Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 17:13

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου το 3ο Τριχωνιώτικο Αντάμωμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριχωνίου η «Αγία Παρασκευή», καλεί τους απανταχού Τριχωνιώτες να παρευρεθούν στο 3ο Τριχωνιώτικο Αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στην πλατεία του χωριού.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαβαλούς, Γραμματικούς και Ζευγαρακίου που θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαϊκοδημοτική μουσική βραδιά με ορχήστρα που θα αποτελείται από τους: Δήμητρα Καψάλη και Σωτήρη Βελέντζα στο τραγούδι, Σπύρο Κοκκώνη στο κλαρίνο, Γιώργο Βλαχοδήμο στο μπουζούκι – τραγούδι και Θοδωρή Τσούμα στα πλήκτρα.

«Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη βραδιά!» καταλήγει η ανακοίνωση – πρόσκληση του Πολιτιστικού και Εξωραΐστικού Συλλόγου Τριχωνίου.

Διαβάστηκε 702 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.