Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 12:19

Έλενα Ρίζου | Νέο Digital Single "Εγω θα ζω στον κόσμο μου"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μία ξεσηκωτική ρούμπα που θα μας ταρακουνήσει με τον ρυθμό της, επανέρχεται δισκογραφικά η Έλενα Ρίζου συνεχίζοντας την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion. Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια που μετράει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, μέσα από το νέο της ρυθμικό τραγούδι σε στίχους της Μαρίας Κουφανδριοπούλου και μουσική του Μπάμπη Λιόλη, στέλνει το δικό της μουσικό μήνυμα, «Εγώ θα ζω στον Κόσμο μου». «Εγώ θα ζω στον Κόσμο μου», από την υπέροχη φωνή της Έλενας Ρίζου, είναι ότι πιο μοντέρνο και ανεβαστικό έχουμε ακούσει, που ανεβάζει την αδρεναλίνη μας και αναμένεται να γίνει το απόλυτο Summer Hit.

Η Έλενα Ρίζου έχει καταγωγή από την Λιβαδειά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και εξακολουθεί να μένει, καθώς τα τελευταία 17 χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια. Είναι απόφοιτη σχολής βοηθού μικροβιολογικού και βιοχημικού εργαστηρίου καθώς και επαγγελματικού χορού.

Βιογραφικό

Έχει ασχοληθεί με την διδασκαλία χορού αλλά στο τέλος την κέρδισε το τραγούδι. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής ξένου τραγουδιού, στη σχολή της κυρίας Ν.θεοδωρίδου και κλασικού τραγουδιού με την καταξιωμένη καθηγήτρια της λυρικής σκηνής Κα Δ.Κάτσαρη. 

Από μικρή ηλικία της άρεσε το τραγούδι και ο χορός, όπου στα εννιά της χρόνια κέρδισε το πρώτο βραβείο σε ένα διαγωνισμό χορού. Έχει τραγουδήσει στο διαγωνισμό ομορφιάς, καλλιστεία “Miss Italia” ως προσκεκλημένη στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης. 

Έχει αρκετές και καλές συνεργασίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίπλα σε γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως, Στάθης Αγγελόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Δημήτρης Κόκοτας, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Βασίλης Τερλέγκας, Πέτρος Ίμβριος, Έλενα Παπαιωάννου, Μαρία Λουίζα Βασιλοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Ζαφείρης Μελλάς, Θέμης Αδαμαντίδης, Κατερίνα Στανίση, Χρήστος Πάζης, Σαμπρίνα, Θέλξη, Χάρης Κωστόπουλος, Γιάννης Τάσσιος, Ειρήνη Μερκούρη, Σαρμπέλ και πολλούς άλλους.

Σήμερα, συνεχίζοντας τη μουσική της διαδρομή, μέσα από τη συνεργασία της με την InSideOut music web promotion, έρχεται και μας συστήνεται με το 1ο της 3 Track Digital EP με τίτλο «Σου έχω αδυναμία» που κυκλοφορεί από την XRC RECS USA, με αρκετούς και γνωστούς συντελεστές όπως τον Alex Leon, ελπίζοντας να ξεκινήσει και επίσημα και σταθερά πλέον τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα.

Διαβάστηκε 1963 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.