Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 11:51

ΛΕΩΝ: Μεταγραφική βόμβα με Ντίνο Σταυρόπουλο και πλώρη για κορυφή οι Λέοντες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ έχει την τιμή να ανακοινώσει την απόκτηση του μεγαλύτερου αθλητή Μπάσκετ που ανέδειξε το Μεσολόγγι τον κ. Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο.

Ο κ. Σταυρόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις. Αθλητής με ήθος και ανεξάντλητα αθλητικά προσόντα, γεννημένος νικητής στο παρκέ, έχει οδηγήσει στο παρελθόν ομάδες σε τεράστιες επιτυχίες. Με πλούσιο βιογραφικό και αξιοζήλευτη καριέρα, ο Μεσολογγίτης υπερ-αθλητής, συμφώνησε με τους Λέοντες να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή αλλά και να συμπληρώσει το team προπονητών της ακαδημίας του Συλλόγου.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μια σπουδαία συμφωνία-μεταγραφή για το Σύλλογο ένα νέο ξεκίνημα για τον κ. Σταυρόπουλο σε κοινή στόχευση και χάραξη στρατηγικής με σκοπό να φέρουμε τα παιδιά του Δήμου μας στο γήπεδο αλλά και να δημιουργηθεί ένα νεανικό αθλητικό σύνολο το οποίο με τις προσθήκες έμπειρων και καταξιωμένων αθλητών θα πρωταγωνιστεί στο γήπεδο.

Καλωσορίζουμε τον κ. Σταυρόπουλο στην οικογένεια του ΛΕΩΝ και του ευχόμαστε να είναι υγιής οδηγώντας την ομάδα και το Σύλλογο σε νέες επιτυχίες.

aitosports.gr

Διαβάστηκε 373 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.