Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 00:19

Το Γυμνάσιο Νεοχωρίου αναβαθμίζεται και στον τομέα της ασφάλειας με την γενναία δωρεά της «ΚΤΕΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΕ»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές του σχολείου καθώς και οι τοπική κοινωνία ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση στο αίτημά μας για την ενίσχυση της ασφάλειας του σχολείου μας. Συγκεκριμένα, η «ΚΤΕΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΕ» ενέκρινε και χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου την μελέτη και την τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος συναγερμού στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου Νεοχωρίου για την ενίσχυση της ασφάλειας του σχολείου μας. Να επισημάνουμε ότι αφορμή για το αίτημά μας ήταν το γεγονός ότι πριν μερικούς μήνες το σχολείο μας, όπως και άλλα σχολεία της περιοχής, έγινε στόχος θρασύδειλων διαρρηκτών προκαλώντας κλοπές και υλικές ζημιές.

Ευχόμαστε ενέργειες σαν αυτή που αναβαθμίζουν τις σχολικές υποδομές μέσω δωρεών να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!!!

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 522 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.