Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 00:14

Ομάδα Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. στις πλημμύρες της Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το δικό της παρόν στις πλημμυρες της Ναυπακτίας,έδωσε με εντολή του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ.Αντώνη Αυγερινού,ομάδα Σαμαρειτών από το παράρτημα της Πάτρας.

Ο κ.Αυγερινός που παρευρισκόταν σε εκδήλωση του παραρτήματος της Ναυπάκτου του Ελληνικού ερυθρού σταυρού σε τελετή απονομής πτυχίων και ορκομωσίας νέων εθελοντών του σώματος,στο άκουσμα της δυσχερούς θέσης που βρίσκονταν οι πολίτες της Ναυπακτίας μετά τις έντονες βροχοπτώσεις, έδωσε άμεσα εντολή μετακίνησης ομάδας του σώματος από την Πάτρα προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες των αρχών για απάντληση υδάτων από οικίες στη Μακύνεια Ναυπάκτου αλλά και στον Πλατανίτη.

Ο ρόλος των Σαμαρειτών είναι ουσιαστικός σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και πλέον καθίσταται περισσότερο επιτακτική από ποτέ και στο παράρτημα της Ναυπάκτου η ανάγκη σύστασης παρόμοιας εθελοντικής ομάδας ,κάτι που έχει επισημάνει και ο πρόεδρός του παραρτήματος Γιάννης Ράπτης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.