Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 00:04

Ζοάν Μαρσιάλ: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναιτωλικό, μίλησε ο Ζοάν Μαρσιάλ στην ιστοσελίδα «Sdna». Οπου και έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος. «Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ καλή! Ο καιρός είναι ζεστός και οι άνθρωποι είναι καλοί. Είναι μία υπέροχη χώρα, αλλά όλοι το ξέρουν αυτό», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «ώ τη τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ για την Πετάχ Τίκβα και την Ασχόντ. Έτσι, αναμένεται σε λίγες μέρες να έχει την πρώτη του επαφή με τη Superleague: «Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά ένας φίλος μου έπαιζε στο πρωτάθλημα, μου είπε ότι θα το απολαύσω. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να παίζω όσα περισσότερα παιχνίδια είναι δυνατό και να φτάσω στο πραγματικό μου επίπεδο. Στόχος του Παναιτωλικού είναι να τερματίσει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στους πρώτους έξι. Θα έχει δουλειά, αλλά έχουμε καλή ομάδα, έναν παθιασμένο προπονητή και ποιοτικό τιμ που όλοι έχουν τον ίδιο στόχο».

Μετά ρωτήθηκε πως προέκυψε το ενδιαφέρον των «κυανοκίτρινων». «Δεν ξέρω πώς προέκυψε το ενδιαφέρον. Ο προπονητής κάλεσε τον ατζέντη μου νομίζω», ενώ αναφέρθηκε και στον αδερφό του Αντονι, ο οποίος αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Είμαι πάντα σε επαφή με τον μικρό μου αδερφό. Είναι χαρούμενος για μένα. Δίνουμε ο ένας στον άλλον συμβουλές και δύναμη για να συνεχίσουμε».


Κλείνοντας έστειλε το δικό του… μήνυμα. «Τι να περιμένετε από εμένα; Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο με την εμπειρία μου».

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 394 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.