Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 17:09

Ξεκινούν την άλλη εβδομάδα οι πληρωμές για ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, παιδιού, προνοιακά και συντάξεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ημερομηνίες ανά ταμείο και επίδομα

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για τις πληρωμές του μήνα τις οποίες περιμένουν εκατομμύρια δικαιούχων. Ειδικότερα, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές για συντάξεις Αυγούστου, ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού και προνοιακά επιδόματα.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο και επίδομα:

Συντάξεις Αυγούστου

Από την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 θ’ αρχίσει η καταβολή των συντάξεων Αυγούστου 2019. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ και ΟΠΕΚΑ (συντάξεις ανασφάλιστων υπερηλίκων). Την Τρίτη 30 Ιουλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ και του ΝΑΤ. Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου, όπως και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις την Παρασκευή 2 Αυγούστου.

ΚΕΑ Ιουλίου

Κονδύλι ύψους 55,2 εκ. ευρώ έχει εγκριθεί σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) Ιουλίου 2019. Η ημερομηνία πληρωμής του επιδόματος αναμένεται να είναι η Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Επίδομα Ενοικίου (Δ’ Δόση)

Κονδύλι ύψους 34 εκ. ευρώ έχει εγκριθεί σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος ενοικίου (Δ΄ Δόση) Ιουλίου 2019. Το επίδομα αναμένεται να πληρωθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Επίδομα Παιδιού (Γ’ Δόση)

Κονδύλι ύψους 200 εκ. ευρώ έχει εγκριθεί σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Α21 Γ΄ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών. Η ημερομηνία πληρωμής του επιδόματος αναμένεται να είναι η Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Προνοιακά επιδόματα Ιουλίου

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΟΠΕΚΑ, τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία είναι η 25η του κάθε μήνα.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 572 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.