Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:30 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 14:51

Την 9η θέση στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου Πλατανιώτη – Παπάζογλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες, η Ευαγγελία Πλατανιώτη με καταγωγή από τον Πλάτανο Ναυπακτίας κατέλαβε την 9η θέση στον τελικό του ντουέτου στο τεχνικό πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Νότια Κορέα μαζί με την Ευαγγελία Παπάζογλου.

Η Πλατανιώτη είναι μία αθλήτρια πού έχει τιμηθεί από όλους εκτός από τον Δήμο Ναυπακτίας και αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι από τις πρώτες συνεδριάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να παρθεί απόφαση, όχι μόνο για να τιμηθεί, αλλά να είναι ο δήμος μέγας χορηγός της για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις και την Ολυμπιάδα.

Οι ίδιο υποστηρίζουν ότι ίσως θα έπρεπε ακόμη και πάρα πολλοί Ναυπάκτιοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα και την Αμερική μετά χαράς να γίνουν υπερήφανοι χορηγοί της Ναυπάκτιας Ολυμπιονίκη.

Σχετικά με τη νέα της διάκριση:

Την 9η θέση στον τελικό του ντουέτου στο τεχνικό πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Νότια Κορέα κατέλαβε το ελληνικό δίδυμο των Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευαγγελία Παπάζογλου.

Οι δυο πρωταθλήτριες μας βαθμολογήθηκαν με 86.4975 και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό στο Yeomju Gymnasium αλλά και την προπονήτριά τους Ναταλία Τσερνέτσκα που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την προσπάθεια των κοριτσιών.

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένες από την απόδοσή μας σε σχέση με τον προκριματικό μας δίνει πολύ θάρρος να δουλέψουμε στο μέλλον και να βάλουμε καινούργιους στόχους για την επόμενη χρονιά. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ» τόνισε η Ευαγγελία Παπάζογλου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που πήραμε το μπράβο από την προπονήτριά μας. Ήταν αρκετά βελτιωμένη η εκτέλεσή μας , περάσαμε τη Γαλλία έτσι όπως έπρεπε να γίνει, είμαστε ελάχιστα πίσω από την Αυστρία αλλά το θέμα είναι ότι το ντουέτο μας δεν το έχουμε δουλέψει καθόλου φέτος. Έχουμε αφοσιωθεί στο ομαδικό, αφού αυτός είναι ο στόχος μας αφού θέλουμε να προκριθούμε με το ομαδικό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, οπότε όλος ο χρόνος της προπόνησης πηγαίνει εκεί. Άρα με τόσο λίγη δουλειά τα πήγαμε πάρα πολύ καλά» συμπλήρωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη που το πρωί της Δευτέρας αγωνίζεται στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο».

Το χρυσό μετάλλιο πήγε στις Ρωσίδες Κολεσνιτσένκο-Ρομάσινα (95.9010, το ασημένιο στις Κινέζες Χουάνγκ-Σουν (94.0072) και το χάλκινο στις Ουκρανές Φιέντινα-Σάβτσουκ (92.5847).

Πηγή: e-nafpaktia.gr

Διαβάστηκε 453 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.