Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:40 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 14:47

Πανελλήνιες 2019: Πού θα κινηθούν οι βάσεις – Μέχρι την Τετάρτη η παράταση για τα μηχανογραφικά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυξομοιώσεις στις βάσεις θα δούμε φέτος ενώ καμία αλλαγή δεν θα γίνει τελικά στα μηχανογραφικά δελτία των Πανελλήνιων 2019 και όλοι οι υποψήφιοι για τα πανεπιστήμια μπορούν να οριστικοποιήσουν τις επιλογές τους.

Σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» σήμερα, αναμένεται να φτάσουν στο υπουργείο Παιδείας όλες οι απαντήσεις από την πλευρά των διοικήσεων των ΑΕΙ, από τις οποίες η νέα υπουργός Νίκη Κεραμέως ζήτησε την περασμένη εβδομάδα ενημέρωση για το ποια από τα νέα τμήματα τους έχουν εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και ποια δεν έχουν.

Μέχρι την Τετάρτη τα μηχανογραφικά των φετινών Πανελλήνιων

Παράλληλα, σήμερα όλα τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Υπενθυμίζεται ότι δόθηκε παράταση δύο ημερών στην υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, δηλαδή έως την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του Μηχανογραφικού Δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 431 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.