Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 11:16

Βγάζει νέα διοίκηση – Σηκώνουν μανίκια στην ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσία αρκετών φιλών της ΑΕΜ σε σχέση με άλλες φορές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου το απόγευμα η προγραμματισμένη Εκλογική Γενική Συνέλευση της ομάδας του Μεσολογγίου.

Το παρόν στην συνάντηση έδωσε και ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου κ. Σπύρος Καρβέλης, καθώς και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Διονύσης Τσιρόγλου και Γιώργος Καραδήμας.

Την συνέλευση συντόνισαν οι κ.κ Κώστας Νικάκης και Γιώργος Λύτρας, με τον λόγο να παίρνει ο παραιτηθείς πρόεδρος κ. Μιχάλης Μπιλάλης ο όποιος και ενημέρωσε του παραβρισκόμενους πως έχει η κατάσταση αυτή την στιγμή, ενώ ακολούθησε συζήτηση που είχε να κάνει με την επομένη ημέρα της ομάδας.

Μπροστά στο φάσμα η ομάδα να μην μπορέσει να κατεβεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και με ότι άλλες συνέπιες μπορεί να είχε αυτό βρέθηκε ένας κορμός ανθρώπων που την απαρτίζουν άτομα από την απερχόμενη διοίκηση αλλά και άτομα που κατά το παρελθόν έχουν βρεθεί σε διοικητικά σχήματα της ομάδας.

Αυτή η ομάδα των ανθρώπων αναμένεται αύριο Δευτερα το βραδύ να βρεθεί στα γραφεία των Βετεράνων της ΑΕΜ στο λιμάνι Μεσολογγίου όπου και εκτός απροόπτου θα συγκροτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, ώστε να ξεκινήσει και άμεσα ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο και την Γ΄ Εθνική.

Αυτό που τονίστηκε πάντως απ όλους είναι ότι ο κόσμος της ομάδας ο οποίος είναι μεγάλος σε αριθμό, θα πρέπει να στηρίξει όπως μπορεί ο καθένας π.χ (αγορά εισιτηρίου διαρκείας – προβολή επιχειρήσεων με διαφήμισης στο γήπεδο κλπ) μιας και η προσπάθεια που θα γίνει είναι από ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, χωρίς όμως να έχουν όπως συνηθίζεται να λέμε την μεγάλη οικονομική δυνατότητα.

aitosports.gr

Διαβάστηκε 485 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.