Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 00:31

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του συντονιστικού – Τι αποφασίστηκε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου στο δημαρχείο της Ναυπάκτου αναφορικά με τις καταστροφές που υπέστη η δ.ε. Αντιρρίου από τη χθεσινοβραδινή νεροποντή.

Όπως αποφασίστηκε:

-Οι πολίτες που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία,θα μπορούν από τη Δευτέρα το πρωί στις 08.30 να τηλεφωνούν στο πενταψήφιο νούμερο 15199 για τις ζημιές.

-Δημιουργούνται 4 επιτροπές, για την καταγραφή των ζημιών σε οικίες,επιχειρήσεις,υποδομές και οικιακό εξοπλισμό,ήδη από αύριο το πρωί.

-Αποφασίστηκε επίσης να απευθυνθούν τόσο στην εταιρεία που διαχειρίζεται την Ιόνια οδό,όσο και στο υπουργείο υποδομών ώστε να ελεγχθούν όλες οι υποδομές της περιοχής.

-Να κηρυχθεί με απόφαση της περιφέρειας δυτ. Ελλάδας η δ.ε.Αντιρρίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να προχωρήσουν οι αναγκαίες χρηματικές ενισχύσεις στους πληγέντες και οι υπόλοιπες ευεργετικές διατάξεις του νόμου περί φυσικών καταστροφών.

-Επίσης η περιφέρεια δυτικής Ελλάδας να καθαρίσει τα ρέματα,προχωρώντας παράλληλα τη σχετική δημοπρασία

Να σημειωθεί,ότι στη συνεδρίαση μετείχαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος,υπηρεσιακοί παράγοντες,εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 471 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.