Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:09 μμ
 
wm small
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 15:22

Στους πληγείσες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας βρέθηκε νωρίς το πρωί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο νέος υπουργός στις 7 το πρωί επισκέφθηκε τις περιοχές της Ναυπάκτου, της Μακύνειας και άλλα σημεία της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από την σφοδρή κακοκαιρία και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών. Παράλληλα βρέθηκε και στην Αχαΐα, στα σημεία όπου παρουσίασαν πλημμυρικά φαινόμενα.

Να σημειωθεί ότι η άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών στην περίπτωση της πλημμύρας που προκλήθηκε από την υπερχείλιση του χειμάρρου στο Δρέπανο, αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς οι περισσότεροι από τους 1000 θαμώνες του κέντρου διασκέδασης που είχαν αποκλειστεί, είδαν έγκαιρα τα σωστικά συνεργεία και αντελήφθησαν πως ο απεγκλωβισμός τους ήταν θέμα χρόνου.

tempo24.news

Διαβάστηκε 638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.