Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 15:16

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Νεανικό Πρωτάθλημα Σκάκι για τη Ναυπάκτια Ελένη Μπανιά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ελένη Μπανιά από τη Ναύπακτο, πρόσθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη πλούσια συλλογή της από τη συμμετοχή της σε σκακιστικούς αγώνες. Αυτή τη φορά, στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα 2019, που έγιναν στη Πάτρα το διάστημα 15 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2019, στη κατηγορία Κ16 κατέλαβε τη τρίτη θέση (σκορ 5/7) και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Η Κοστελίδου Δέσποινα είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος με δεύτερη τη Στρατή Μπέττυ – Απ. Περίπου 250 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 16 ετών, έλαβαν μέρος σε μία εκδήλωση – πρόκληση, μία από τις ωραιότερες για τις θερινές τους διακοπές και αγωνίσθηκαν, με όνειρο να κατακτήσουν το τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, στις κατηγορίες Α08, Α10, Α12, Α14, Α16, Κ08, Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16,από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

https://chessfed.gr/youth2019/index.php/apotelesmata

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου(ΑΣΟΝ) «ΕΠΑΧΤΟΣ» συγχαίρει την αθλήτριά του, της εύχεται καλή συνέχεια και καλές διακοπές σε όλους.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 685 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.