Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:01 μμ
 
wm small
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 11:19

Διπλή πρόκριση στον τελικό για την Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου Ανδρών – Γυναικών – Πρόκριση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος το Ντουέτο Πλατανιώτη – Παπάζογλου

Συνεχίζονται οι πολύ καλές εμφανίσεις για τους Έλληνες αθλητές, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Γκουανκζού.

Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στον τελικό του τεχνικού προγράμματος σόλο, η Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίστηκε και πάλι, αυτή την φορά στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου με την Εβελίνα Παπάζογλου και με 85.6252 βαθμούς, κατέλαβαν την 10η θέση (σε συνολικά 45 χώρες) και προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος (Κυριακή 14/07).

Την πρώτη θέση στον προκριματικό κατέλαβαν οι Ρωσίδες Κολεσνιτσένκο και Ρομάσινα με 95.9501 βαθμούς, την δεύτερη οι Χουάνγκ και Σουν από την Κίνα με 93.4148 βαθμούς, ενώ τρίτες ήταν οι Σάβτσουκ και Φιέντινα από την Ουκρανία με 92.0610 βαθμούς

Τα επίσημα και αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πλατανιώτη: “Ακόμη καλύτερα στον Τελικό”

Αποατολή ΠΣΑΤ: Νίκος Γκομώλης

Ικανοποιημένη από την προσπάθεια της που την έφερε στην 7η θέση των προκριματικών στο τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο, δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ Νίκο Γκομώλη.

«Είμαι ευχαριστημένη, μπορώ όμως και καλύτερα. Έγιναν κάποια λαθάκια τα οποία θα προσπαθήσω στον τελικό να εξαλείψω ώστε να εκτελέσω καλύτερα το πρόγραμμά μου και να ανεβάσω περισσότερο τη βαθμολογία μου. Στόχος μου είναι να βελτιώσω την καλύτερη θέση που έχω μέχρι τώρα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα την 7η και να κατακτήσω μια καλύτερη».

Ο Τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (13/7), 13.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 2.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 511 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.