Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:52 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 18:38

Οι Μεσογειακοί Αγώνες σε 11 πόλεις της Ελλάδας μέσω του «Road Show»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινά τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 από το Αγρίνιο η δράση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανάδειξη των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων με την ονομασία «Road Show», η οποία προβλέπει επισκέψεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, θα γίνουν επισκέψεις σε Αθήνα, Καλαμάτα, Πύργο, Αρχαία Ολυμπία, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Άρτα και Κόρινθο.

Οι επισκέψεις θα γίνονται με ειδικά διαμορφωμένο και με τα διακριτικά της διοργάνωσης αυτοκίνητο, το οποίο θα σταθμεύει στις κεντρικές πλατείες των πόλεων και περιμετρικά του θα στήνονται έκθεση φωτογραφίας με στιγμιότυπα από τα αθλήματα που πρόκειται να διεξαχθούν στους Αγώνες και από αξιοθέατα της Πάτρας, οθόνες από τις οποίες θα προβάλλονται βίντεο της διοργάνωσης και της Πάτρας και περίπτερο από το οποίο θα διανέμεται υλικό. Ενημέρωση θα γίνεται και από στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να φωτογραφίζεται σαν αθλητής που πραγματοποιεί όμορφες φιγούρες στα δημοφιλή αθλήματα των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Το «Road Show» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου από το Αγρίνιο και το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας έχει αναλυτικά ως εξής: Δευτέρα 15 /7: Αγρίνιο, Τρίτη16/7: Ναύπακτος, Τετάρτη 17/7: Πρέβεζα, Πέμπτη 18/7: Άρτα, Παρασκευή 19/7: Ιωάννινα και  Σάββατο 20/7: Κόρινθος.

Οι επισκέψεις θα συνεχισθούν μέχρι και 31 Ιουλίου και το πρόγραμμα των πόλεων απ΄ όπου θα περάσει και θα σταθμεύσει το αυτοκίνητο της Οργανωτικής Επιτροπής μετά τις 20 Ιουλίου θα ανακοινωθεί προσεχώς.

  • Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στις 10:00το πρωί ο διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων με θέμα «Η Πάτρα Ξανά στο Παιχνίδι».Ο διαγωνισμός έγινε μέσω του Instagramκαι σε αυτόν της φωτογραφίας νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Κόλιας(επαγγελματίας φωτογράφος) με 1227likesκαι ο Γιώργος Ζωγράφος (ερασιτέχνης φωτογράφος) με 818likes. Στο βίντεο υπήρχε μία μόνο συμμετοχή, αυτή του Γιώργου Σινογεώργου που είναι και ο νικητής με βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων, το οποίο απέσπασε 105 likes. Στο διαγωνισμό φωτογραφίας έλαβαν ακόμη μέρος οι Παναγιώτης Τουλιάτος (697 likes), Κατερίνα Ρίζου (358 likes), Αγγελική Τσαφογιάννη (271 likes), Δημήτρης Βλαχόπουλος (216 likes) και Ρούλη Κολοκυθά (174 likes).

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να αναδείξουν τις ομορφιές της Πάτρας, από την οπτική γωνία των συμμετεχόντων, κάτι που έγινε κατά τον καλύτερο τρόπο. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού, αυτή της υποβολής υποψηφιοτήτων, ολοκληρώθηκε στις 16 Ιουνίου και από τις 20 Ιουνίου ξεκίνησε η δεύτερη φάση του, αυτή της ανάδειξης των νικητών.Οι συμμετοχές ήταν συνολικά οκτώ (8), επτά (7) για τον διαγωνισμό φωτογραφίας και μία (1) για τον διαγωνισμό βίντεο. Η περίοδος ψήφισης της καλύτερης συμμετοχής που ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε σήμερα στις  10:00 και νικητές (δύο ανά κατηγορία προέβλεπαν οι όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού) αναδείχθηκαν αυτοί που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes στον επίσημο λογαριασμό Instagram της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Πάτρα 2019 (@mbg_patras_2019), όπου αναρτήθηκε το υλικό του διαγωνισμού.

Τα έπαθλα για τους νικητές είναι η προβολή των νικητήριων φωτογραφιών & βίντεο στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Website, YouTube, Twitter, Instagram, Facebook&LinkedIn) των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Πάτρα 2019, με σαφή αναφορά στα ονόματα των δημιουργών σε κάθε κοινοποίηση ή δημοσίευση τους. Επιπλέον, οι νικητές θα αποκτήσουν δωρεάν είσοδο στις εγκαταστάσεις την περίοδο των Αγώνων 25-31 Αυγούστου και θα τους δοθεί βεβαίωση υπογεγραμμένη από την Οργανωτική Επιτροπή για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό «Η Πάτρα ξανά στο Παιχνίδι».

Το υλικό των νικητών μπορείτε να το βρείτε στις εξής διευθύνσεις:

(Φωτογραφία)

1.Γιώργος Κόλιαςhttps://www.instagram.com/p/By7I_qCJOMv/

2. Γιώργος Ζωγράφος https://www.instagram.com/p/By7JSCiJ4PD/

(Βίντεο)

Γιώργος Σινογεώργοςhttps://www.instagram.com/p/By7HGLHDaDM/

Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 584 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.