Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 18:37

Πάνω από 26 ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Αγρίνιο και την περιοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τι άτομα ζητούνται – Που θ’ απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι

Ανοιχτές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων υπάρχουν αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή. Ζητούνται επίσης άτομα από το Αγρίνιο για σεζόν σε διάφορα νησιά και τουριστικές περιοχές.

Ζητούνται μεταξύ άλλων υπάλληλοι γραφείου, γυμναστές, καθηγητής Αγγλικών, υπάλληλοι σε διάφορες επιχειρήσεις, barista, σερβιτόροι, άτομα για σεζόν διαφόρων ειδικοτήτων, οδηγός, λαντζιέρα, καμαριέρες και πωλητές.

Ενδεικτικές θέσεις:

-Ζητείται άτομο για εργασία γραφείου σε κατάστημα Ναυτιλιακών ειδών στη Μαρίνα Μεσολογγίου για θέση πλήρους απασχόλησης. Απαιτούμενα Προσόντα: Πολύ καλή Γνώση H/Y για διαχείριση λογιστικού προγράμματος και τιμολόγηση. Πολύ καλή Γνώση Αγγλικών Επικοινωνιακές Δεξιότητες. Κάρτα ανεργίας άνω των 3 μηνών επιθυμητή. Προϋπηρεσία και συστατική επιστολή επιθυμητή Αποστολή βιογραφικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

-Αγγλικών καθηγητής ή καθηγήτρια ζητείται από Κέντρο Ξένων Γλωσσών, για μερική ή πλήρη απασχόληση, για την επόμενη σχολική χρονιά. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

-Ζητείται κοπέλα για την θέση barista στο Coffeebrands, στην οδό Σουλίου, στο Αγρίνιο. Πλήρης απασχόληση. Απαραίτητη προϋπηρεσία ως barista. Στείλε το βιογραφικό σου με επισυναπτόμενη φωτογραφία στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

-Ζητείται γυναίκα και άντρας για εργασία σε ξενώνα και εστιατόριο στο μεγάλο Πάπιγκο Ιωαννίνων για μόνιμη ή εποχική δουλειά. Τηλ. 6974 049104.

-Ξενοδοχειακή μονάδα του Αγρινίου αναζητά έμπειρους συνεργάτες για την ειδικότητα του σερβιτόρου για πλήρη απασχόληση. Στείλτε πλήρες βιογραφικό με φωτογραφία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

-Ζητούνται άτομα για εργασία σε κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών Νεάπολης Αγρινίου. Τηλ. 26410 56720.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

http://agriniovoice.gr/wp-content/uploads/2019/07/809.jpg

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 1235 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.