Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:50 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 16:47

Με επιτυχία η 8η έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Σπυριδούλας Ζερβουλη, στην Πάλαιρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χτες το απόγευμα η 8η έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του επιτυχημένου Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Σπυριδούλας Ζερβουλη, στο Yacht Club στην Πάλαιρο. Στην έκθεση πήραν μέρος μαθητές από την Παλαιρο, τον Μυτικα, την Κανδηλα και την Αμφιλοχία.

Ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιρου ΧΡΩΜΑΤΑ βράβευσε τους μαθητές : Δέσποινα Βασιλείου, τον Παναγιώτη Μπαλατσούρα, την Δήμητρα Μποβα και την Ελένη Πέρκα.

Η Σπυριδούλα Ζερβούλη αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομενους, συγχαρηκε τα παιδιά που συμμετείχαν σε διάφορους διαγωνισμούς και απέσπασαν βραβεία και διακρίσεις.

Ήταν μια χρονιά με πολλά βραβεία και επιτυχίες για τους μαθητές της αλλά και για την ίδια αφού βραβεύτηκε με το δεύτερο βραβείο στον Δ' Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην έκθεση είναι :

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΑΜΠΑΚΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΠΕΡΚΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΟΒΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΖΩΗ ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΕΠΙΣΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΛΙΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΝΙΚΟΛ ΦΑΡΑΧ, ΣΙΣΣΥ ΜΕΛΕΓΓΟΥ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ, ΖΩΗΣ ΜΕΡΙΣΙΩΤΗΣ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΣΑΚΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΤΣΟΥΛΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΠΙΤΣΗ, ΑΝΝΑ ΤΟΥΣΙΑ, ΓΩΓΩ ΠΕΤΑΝΙΤΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΟΒΑ, ΛΑΜΠΡΙΝΉ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΙΤΑΝΗ και από την Αμφιλοχία η ΡΟΥΛΑ ΤΑΤΣΗ και η ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ.

Διαβάστηκε 1726 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 18:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.