Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 14:06

Πρόσκληση συμμετοχής στα νέα φωτοβολταϊκά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αγρινίου καλεί τους ενδιαφερομένους επενδυτές να προσέλθουν για ενημέρωση και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής, από Δευτέρα 15 μέχρι και Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Η υποβολή των αιτήσεων, που θα συνοδεύεται με την αίτηση συμμετοχής στην νέα Ενεργειακή Κοινότητα που η Ένωση Αγρινίου συγκροτεί για τα πάρκα που θα δημιουργηθούν, θα γίνεται καθημερινά στα κεντρικά μας γραφεία, στην οδό Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο, από 8:00 το πρωί μέχρι 3:00 το μεσημέρι.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Ένωσης Αγρινίου για την περαιτέρω αναζήτηση αναπτυξιακών ευκαιριών για τους κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς η παρούσα πρόσκληση αποτελεί το εφαλτήριο για τη νέα γενιά φωτοβολταϊκών πάρκων, στη βάση του νέου θεσμικού πλαισίου και των δυνατοτήτων που σήμερα υπάρχουν.

Σημειώνουμε ότι η Ένωση Αγρινίου αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα εργαλεία στην ενεργειακή αγορά και δημιουργεί ένα νέο οικονομικό-ενεργειακό περιβάλλον, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις δυνατότητες της περιοχής, με το όφελος να διαχέεται συνολικά στην τοπική οικονομία.

Εκατοντάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν σήμερα ένα σταθερό καλό εισόδημα απ’ τα φωτοβολταϊκά που δημιούργησαν μερικά χρόνια πριν, ακολουθώντας το δρόμο που άνοιξε η Ένωση Αγρινίου, ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που ήδη έχουν επενδύσει στα 34 αιολικά έργα συνολικής ισχύος 168Mw στο νομό μας και πλέον η Ένωση Αγρινίου προχωρά στην υλοποίηση νέας ολοκληρωμένης λύσης για νέες επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά.

Διαβάστηκε 879 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία