Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 23:30

Παναιτωλικός: Τον Αύγουστο τα καλά ψώνια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κοιτάς το υλικό του Παναιτωλικού και λες ότι πλέον τα πράγματα είναι ικανοποιητικά. Κλείνοντας και δύο ακραίους που θέλει στην άμυνα, δημιουργεί την προσδοκία πως πρόκειται για ανταγωνιστικό σύνολο. Στο οποίο αν κάποιοι παίκτες που θεωρούνται πολύ καλοί, το επιβεβαιώσουν στο γήπεδο, τότε μπορεί να κάνουμε περισσότερα… όνειρα.

Αν μάλιστα συγκρίνεις αυτή την εικόνα με τον… ανταγωνισμό, δηλαδή τις μικρομεσαίες ομάδες της Super League, τα πράγματα γίνονται πιο αισιόδοξα. Όμως εδώ είναι Ελλάδα και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Άλλα περιμένεις και άλλα γίνονται. Τον Αύγουστο «σκάνε» οι δανεικοί και κάποιες ομάδες που τις λυπάσαι τώρα, γεμίζουν με παίκτες που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν μόνες τους. Και ξαφνικά, λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, ανεβαίνουν επίπεδο ή και επίπεδα…

Ο Παναιτωλικός σ’ αυτό υστερεί έναντι των άλλων. Με την άρνησή του να αποδέχεται δανεισμούς, έχει διπλό πρόβλημα. Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να βρει αξιόλογους Έλληνες, αφού ότι καλό υπάρχει αγοράζεται απ’ τους μεγάλους. Και αργότερα μοιράζεται (μαζί με ότι άλλο είναι διαθέσιμο) σε ομάδες της κατηγορίας.

Αν εξαιρέσεις τον Παναιτωλικό, μόνο η ΑΕΛ έως τώρα δεν πήραν δανεικούς. Κάποιοι (βλέπε Βόλος) ξεπέρασαν κάθε… προσδοκία. Άλλοι το πάνε με μέτρο. Προς το παρόν, γιατί τον Αύγουστο θα κάνουμε ταμείο…

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 516 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.