Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 23:15

Άρης Αιτωλικού: Όταν υπάρχει θέληση και μεράκι γι’ αυτό που αγαπάς!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου, όταν ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ επανερχόταν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, έπρεπε να βρεθεί λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα, ο χώρος που θα έκαναν προπόνηση τα τμήματα της ομάδας μας (ανδρικό – παιδικό – Junior), διότι το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές (γνωστοί άγνωστοι) και η μεταφορά των τμημάτων εκτός Αιτωλικού, ήταν αδύνατη.

Τη λύση στο πρόβλημα την έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σημερινός πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Φλώρος Γεώργιος. Με προσωπική του εργασία σε διάστημα ενός έτους, κατάφερε να μετατρέψει ένα χωράφι, στον οικισμό Νησάκι (Αστροβίτσα) Αιτωλικού, σε ένα μικρό πανέμορφο προπονητικό κέντρο για την αγαπημένη του ομάδα, τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από όλη την «οικογένεια» του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ!!!

Υ. Γ. Τα προβλήματα στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού παραμένουν άλυτα μέχρι και σήμερα…

Πηγή: facebook Άρης Αιτωλικού

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 517 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.