Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:06 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 16:28

Αποτελέσματα πανελληνίων 2019 – Ειδικά μαθήματα: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2019, ήταν τα εξής: αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά, ελεύθερο σχέδιο, γραμμικό σχέδιο, αρμονία, έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων, Μουσική αντίληψη και γνώση, Μουσική εκτέλεση και ερμηνεία.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τις βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα:

«Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων καθώς και των Μουσικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://exams.it.minedu.gov.gr  (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) έως και την Δευτέρα 15-7-2019, προθεσμία που είναι αποκλειστική. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους».

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2019: Τα στατιστικά

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, στα Μαθηματικά και η Βιολογίασημειώθηκαν οι χαμηλότερες βαθμολογίες. Όπως φαίνεται τους παρακάτω πίνακες, στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο μάθημα της Βιολογίας το 62,72% έγραψε κάτω από τη βάση.

Στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, στα Μαθηματικά το 73,96% έγραψε κάτω από τη βάση και στη Βιολογία το ποσοστό είναι 71,92%!


Όλα τα στατιστικά σε αρχεία excel (πατήστε πάνω στα link για να τα δείτε)

Στατιστικά ΓΕΛ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά ΓΕΛ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Στατιστικά ΓΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά ΓΕΛ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Στατιστικά ΓΕΛ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά ΓΕΛ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Στατιστικά ΓΕΛ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

Στατιστικά ΓΕΛ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ

Στατιστικά ΕΠΑΛ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ

newsit.gr

Διαβάστηκε 480 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.