Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:34 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 00:13

Αριθμός ρεκόρ με 79 ομάδες στο ANTIRRION MASTERS

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές του ANTIRRION MASTERS, με 79 ομάδες να δίνουν ραντεβού στην παραλία Αντιρρίου (12-14/07) για τον τίτλο του δεύτερου major τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2019.

Οι νικητές του THESSALONIKI MASTERS, Ραφαήλ Μπανιώτης/Γιώργος Τερζόγλου βρίσκονται στη κορυφή του ταμπλό ανδρών με 556 βαθμούς, με τους περσινούς νικητές του Αντιρρίου Γιώργος Μιχελάκης/Βασίλης Μούχλιας να ακολουθούν στην βαθμολογία με 455 βαθμούς.

Οι νικητές τριών τουρνουά OPEN (Karavi, KBV και Σπίνος) Ιάσονας Κανέλλος/Δημήτρης Χατζηνικολάου έχουν μεγάλο κίνητρο για το πρώτο τους μετάλλιο ως δίδυμο σε τουρνουά επιπέδου MASTERS, ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας Βασίλης Μανδηλάρης θα αγωνιστεί από τα προκριματικά με συμπαίκτη τον Φερνάντο Μπιλλήρη, λόγω της συμμετοχής του αδερφού του Άγγελου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ22 (με τον Στέλιο Τζιουμάκα) τις ίδιες ημερομηνίες. Με συμπαίκτη τον Νόα Κιμπλ θα αγωνιστεί στην άμμο του ANTIRRION MASTERS ο Δημήτρης Νιώπας, λόγω απουσίας και του Θοδωρή Παπαδημητρίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ22, καθώς είναι προπονητής της γυναικείας ομάδας των Μαρία Κλέπκου/Έλενα Μπάκα. Στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης βρίσκεται ο διεθνής ακραίος Αλέξανδρος Ράπτης με δίδυμο τον Παναγιώτη Σαλαβασίδη.

Στο ταμπλό των γυναικών, η Πηγιάννα Μεθενίτη ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στον τελικό του THESSALONIKI MASTERS και μαζί με την Άννα Σπανού θα δώσουν κανονικά το παρών στο ANTIRRION MASTERS ως την νούμερo ένα ομάδα. Έφη Μυρίλλα και Λήδα Σαριδάκη ακολουθούν στην βαθμολογία με 373 βαθμούς, με τις νεαρές Διονυσία Μάτιου/Φαβιόλα Τερζίου να κατεβαίνουν στο Αντίρριο με μεγάλο κίνητρο για διάκριση, λίγες εβδομάδες πριν τα τελικά των JUNIORS K19 που είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας που προπονεί ο Φρέντι Μπρουκς. Στο τουρνουά θα συμμετέχει και η διεθνής ακραία Παναγιώτα Διώτη με συμπαίκτρια την Ιφιγένεια Σαμπάτη.
Τα προκριματικά ανδρών και γυναικών θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής (12/07) στα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που θα στηθούν στην παραλία Αντιρρίου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (13/07).

H entry list ανδρών ΕΔΩ.
H entry list γυναικών ΕΔΩ.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.