Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:03 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 17:05

Βασίλης Αντωνόπουλος: «Κερδισμένο το ΚΙΝΑΛ- Συνεχίζω τη μάχη με τον προοδευτικό χώρο που πάντα υπηρετούσα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους πολίτες που τον στήριξαν με την ψήφο τους αλλά και συνολικά σε όλους εκείνους που εμπιστεύθηκαν το ΚΙΝΑΛ σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για τη χώρα, εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλης Αντωνόπουλος:

«Χιλιάδες Αιτωλοακαρνάνες έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, φέρνοντάς με δεύτερο στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας στον νομό.

Μπορεί να μην κατάφερα να διεκδικήσω μέσω του κοινοβουλίου τα συμφέροντα της Αιτωλοακαρνανίας μας, θα συνεχίσω όμως να το κάνω από κάθε μετερίζι, με κάθε τρόπο, με ανιδιοτέλεια όπως το πράττω τόσα χρόνια. Η παράταξή μας συνεχίζει ενωμένη σα μια γροθιά.

Από αυτή την εκλογική διαδικασία, κερδισμένο βγήκε το ΚΙΝΑΛ και αυτό ήταν το ζητούμενο.

Ευχαριστώ από καρδιάς την πρόεδρο του κόμματος κα Φώφη Γεννηματά που με εμπιστεύθηκε, τους συνοδοιπόρους και συνυποψηφίους μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι και βέβαια όλους εσάς που με στηρίξατε με τον πιο έμπρακτο τρόπο.

Συγχαρητήρια και σε όλους τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας , από κάθε κόμμα, που θα μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο.

Ελπίζω πάντα, πάνω και πρώτα απ’ όλα να έχετε το καλό του τόπου μας. Για αυτό να πολεμάτε. Κι εγώ θα είμαι εκεί, να στηρίζω κάθε θετική πρωτοβουλία για την περιοχή μας».

Διαβάστηκε 1126 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/