Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:25 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 14:18

Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Παύλου Σατολιά για τη νέα κυβέρνηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Παύλος Σατολιάς, αφού συνεχάρη, με δήλωσή του, τον πρωθυπουργό και τη νέα κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με την ψήφο τους οι πολίτες έδωσαν ισχυρή εντολή και τέτοια κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη νέα κυβέρνηση, ώστε απρόσκοπτα να εφαρμόσει το πρόγραμμα που ετέθη στην κρίση τους.

Σε ότι αφορά το «αγροτικό πρόγραμμα», αναμένουμε την άμεση εφαρμογή και υλοποίηση των δεσμεύσεων, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια καθυστέρησης, αφού ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται στα όριά του. Χρειάζονται, συνεπώς, γρήγορες αποφάσεις, που θα επιτρέψουν την χωρίς αναχώματα συνέχιση της παραγωγικής τους δραστηριότητας.

Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι η νέα κυβέρνηση θα δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος, άλλωστε, μπορεί, υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με την εφαρμογή πολιτικών που θα ενισχύουν την παραγωγή, να συμβάλει στην άρση των σημερινών οικονομικών αδιεξόδων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα συζητήθηκαν διεξοδικά και αρκούντως ανεδείχθησαν τα δομικά και άλλα προβλήματα του κλάδου. Πλέον, αναμένουμε έργο. Και ως πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, δηλώνω ότι είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε θετικά στην προσπάθεια βελτίωσης των δεικτών της αγροτικής οικονομίας και ευημερίας του αγροτικού πληθυσμού της χώρας, να υποστηρίξουμε κάθε απόφαση που θα είναι στη σωστή κατεύθυνση και να προσπαθήσουμε, όμως, να αποτρέψουμε, αν και όπου χρειαστεί, πιθανές εσφαλμένες επιλογές, έτσι όπως πάντα κάναμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Υπενθυμίζω ότι υπάρχουν μεγάλες προκλήσεις μπροστά, με κυριότερη ίσως τη νέα ΚΑΠ και τη διασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος, την ουσιαστική ενίσχυση της αγροτικής επιχειρηματικότητας και του συνεταιρίζεσθαι, θέματα υποδομών και εξωστρέφειας του παραγόμενου προϊόντος.

Ως ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ έχουμε στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας την αρχή της συνεργασίας και πιστεύουμε ότι μόνο με συνέργειες μπορούμε να πάμε μπροστά.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη νέα ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αναμένω τις πρωτοβουλίες της.

Διαβάστηκε 750 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία